ISAAQUAH HIGHLANDS RESIDENCE

The home backs up to a greenbelt to the east, and to the west looks out to a distant view of the Seattle skyline.

 

A double-ended living room allows for two outdoor living areas that celebrate both experiences: one that is more private and oriented to the woods, and one that is oriented to the street and to views.

 

The plan diagram is a pinwheel which places the kitchen at the center; all the other primary spaces spin off of it. The adjacent living room is a true living room - it’s a space for reading, games, television, conversation, and family time. The living room ceiling is lined with stained cedar which echoes the exterior shou sugi ban siding but in a lighter and smoother finish.

 

This consistency in the details - inside and out - makes the house comfortable and cohesive.

Copyright © 2020 Adams Architecture. All Rights Reserved

  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle